Què és el Canal Ètic?

El Canal Ètic és un sistema de comunicació confidencial de VERDNATURA LEVANTE SL perquè empleats, clients, proveïdors i terceres persones puguin:

Exercir els drets en matèria de protecció de dades i conèixer l’ús que fem de les dades personals.

Comunicar qualsevol fet que presumptament vulneri el que estableix el Codi Ètic de l’entitat, la normativa interna que hi regeix o la legalitat vigent.

Consulteu qualsevol dubte sobre el nostre Codi Ètic.

El Canal Ètic suposa una oportunitat de millora per a aquesta entitat, compromesa amb la pràctica d‟un comportament ètic en tots els nivells de l‟organització. Per això, us animem a que si heu detectat alguna irregularitat ens ho comuniqueu a través d’aquest Canal .

Nova comunicació

Emplenant aquest formulari podeu realitzar consultes sobre el nostre Codi Ètic o comunicar qualsevol fet que presumptament vulneri els preceptes establerts, la nostra normativa interna o la legalitat vigent.

El formulari és tot l’anònim que vulgueu de manera que no cal omplir les vostres dades personals, si bé és recomanable indicar email o telèfon perquè puguem contactar són vostè en el cas de necessitar algun aclariment sobre l’esdeveniment comunicat.

(*) En cas que empleneu aquesta informació, només la utilitzarem per contactar amb vostè si fos necessari algun aclariment sobre l'esdeveniment comunicat.