Pensem per a tu

Som una empresa valenciana, líder a Espanya, en la distribució de flor tallada, verds, plantes i complements per a floristes. El nostre departament de logística i repartiment ens permet oferir un servei integral de qualitat.

Professionals del sector

Comptem amb una experiència professional de més de 25 anys , treballant de la mà amb petits negocis com floristeries i decoradors. Durant aquests anys, hem vist de primera mà les vostres necessitats i hem adaptat el nostre servei per fer-lo més accessible, ràpid i expert.

Per a nosaltres, la tecnologia és una eina fonamental per a que tots els nostres clients puguin descobrir nous productes d’altres països, fer les comandes quan ho necessitin i rebre’ls en el menor temps possible als seus establiments.

Som part del teu negoci

El nostre objectiu principal és aconseguir que el client guanyi temps i que obtingui els productes al millor preu , oferint-li una àmplia gamma d’articles de qualitat, un servei personalitzat i una atenció professional .

Per assegurar-nos-en, els nostres comercials s’encarreguen de conèixer quina és la situació de cada client, atendre les seves necessitats i fer que la seva experiència de compra sigui el més satisfactòria i agradable possible.

Com treballem?

COMPRA A LA SUBHASTA O ALTRES

El nostre equip compra a la subhasta Holandesa d’Aalsmeer (Royal FloraHolland), ia productors de Colòmbia, Equador, Tailàndia, Malàisia, Àfrica i Austràlia.

Aquests productes són supervisats directament pels nostres delegats de compra ubicats a cada zona.

STOCK DISPONIBLE

Els nostres companys reben la mercaderia comprada, on passa un primer control de qualitat, i la donen alta al nostre estoc.

La mercaderia viatja en camions amb compartiments a doble temperatura, de manera que no es trenqui la cadena de fred i el viatge en les millors condicions.

ASSESSORAMENT

Durant el procés de realització de la comanda, oferim un assessorament professional i personalitzat del nostre equip comercial, que són els que comproven que tot estigui correcte i s’adapten a les necessitats del client.

PREPARACIÓ DE COMANDES

Durant la preparació, el departament de producció realitza un nou control de qualitat en què es rebutjarà la mercaderia deficient.

Quan es finalitza la preparació, es realitza un nou control, en el qual, un especialista compta i revisa l’estat dels productes. En cas que aquests no compleixin les especificacions de la comanda realitzada, els rebutjarà i/o els hi substituirà.

SERVEI DE REPARTIMENT

Disposem del nostre propi servei de repartiment mitjançant el qual arribem al 80% del territori nacional. Els nostres repartidors estan especialitzats i són conscients de la fragilitat dels productes que lliuren.

A més, recolzant-nos a les millors agències de repartiment a nivell nacional, podem realitzar el lliurament de la mercaderia en 24-48h a tota Espanya, Portugal i sud de França.

VALORACIÓ

La teva opinió compta per a nosaltres. Per això, oferim atenció al client continuada mitjançant enquestes i seguiment personalitzat. D’aquesta manera, ens pots donar a conèixer la teva experiència que ens ajudarà a optimitzar els nostres serveis al màxim.